Onze overblijfkrachten

Graag stellen wij op deze pagina onze vaste overblijfkrachten aan u voor. Zo weet u in welke (vertrouwde) handen uw zoon of dochter tussen de middag overblijft!

Onderbouw (kleuters)

Mijn naam is Vera, ik ben overblijfkracht op maandag op de dependance en dinsdag en vrijdag bij de kleuters. Tevens ben ik overblijfco÷rdinator. Zelf heb ik 3 dochters, die alle op de Annie hebben gezeten. Naast overblijfkracht ben ik ook kinderverpleegkundige in het Spijkenisse medisch centrum en wijkco÷rdinator van de minivierdaagse in de Maaswijk. Je kunt dus wel stellen dat ik graag met kinderen bezig ben.
 
 
Hallo, ik ben Tine en ik ben overblijfkracht op de maandag bij de kleuters. Ik heb 4 kinderen waarvan er 3 uit huis zijn en nog 1 dochter thuis welke studeert, verder ben ik fulltime huisvrouw en hou ik erg van koken.
 
 
Langs deze weg wil mijn even voorstellen. Mijn naam is Mala en ik ben de moeder van Sandra en Julian. Beide zijn leerling geweest op de Annie MG Schmidtschool. Ik ben alle dagen overblijfkracht bij de kleuters.

Middenbouw (groep 3, 4, 5 en 6)

Ik ben Esther, moeder van 3 kinderen welke allen op de Annie hebben gezeten. Ik doe de overblijf bij de middenbouw op maandag, donderdag en vrijdag. Af en toe ben ik er ook op dinsdag.
  
Ik ben Diny, moeder van 4 kinderen, alle hebben op de Annie M.G. Schmidtschool gezeten.
Donderdag en vrijdag zijn mijn vaste dagen bij de overblijf. Ik blijf over met de kinderen van de middenbouw.
Naast de overblijf ben ik jeugd co÷rdinator bij korfbalvereniging Olympia en help ik in de mediatheek van Scala Molenwatering.
Voordat mijn kinderen naar de basisschool gingen, heb ik 9 jaar gewerkt als leidster bij een kinderdagverblijf.
Kortom, ik vind het geweldig om met kinderen te werken, vandaar dat ik ook met veel plezier de overblijf doe en hoop dit nog lang te mogen doen.
  
Ik ben Karina. Ik heb 2 dochters nl. Marith en Lianne, beide hebben voetsporen in de Annie zitten. Toen ik een aantal jaar geleden mijn baan kwijt raakte ben ik eerst begonnen als oproepkracht bij de kleuters. Sinds een jaar of 4 doe ik met veel plezier de overblijf bij de middenbouw op dinsdag en vrijdag.
  
Sylvia is een moeder van 2 dochters. Ze doet al jaren de overblijf, eerst op de Maasoever en toen haar jongste overstapte naar de Annie M.G Schmidt is de overblijf van de Annie haar stekkie geworden. Ondanks dat haar dochters al lang van school zijn, blijft zij gezellig bij de middenbouw de overblijf doen op maandag en donderdag.

  
Mijn naam is Lia en doe al een aantal jaren de overblijf. Dit doe ik bij de middenbouw of bij andere groepen, als dit nodig is. Maandag, dinsdag en donderdag ben ik aanwezig en als het nodig is op vrijdag. Zelf heb ik 2 kinderen, die op de Annie hebben gezeten.
 
Bovenbouw (groep 7 en 8)

Mijn naam is Yvonne, moeder van 2 jongens die al volwassen zijn, maar in hun jeugd ook op de Annie M.G. Schmidt school hebben gezeten. In die tijd zat ik ook in de ouderraad, welke natuurlijk/jammer genoeg eindigde toen de laatste van school ging. Ik doe de overblijf op maandag, dinsdag en donderdag bij de bovenbouw. Naast de overblijf leid ik ook hulphondpups op en ben ik wijkco÷rdinator van de minivierdaagse in de Maaswijk.


Zoals U hierboven kunt zien is er op vrijdag nog geen overblijfkracht ingedeeld voor de bovenbouw.
Voorlopig wordt deze functie opgevuld door Jannie van Smaalen, onze schoolgastvrouw, die de overige dagen ook bijspringt bij de overblijf en met name op de dependance.
 
 
Alle bovenstaande overblijfkrachten hebben diverse certificaten behaald betreffende het overblijven.

Naast deze vaste krachten, waar we 99% van de overblijfmomenten per jaar mee kunnen oplossen, hebben wij voor noodgevallen altijd nog de beschikking over een aantal oproepkrachten. Deze krachten zijn:
- Jannie van Smaalen, zij is ook de schoolgastvrouw
- Nancy, moeder van 2 kinderen bij ons op school