Onze overblijfregeling

Onze school werkt met een online registratiesysteem voor het tussen de middag overblijven op school. Zoals 'online' al aangeeft: registratie, overdracht én financiele afhandeling worden via het internet gedaan en onmiddelijk administratief verwerkt.
U kunt uw zoon of dochter hier registreren/aanmelden bij TSO assistent:
 
                                                        

Heeft u geen registratiecode ontvangen? Neem dan even contact op met onze administratie.

De kosten per overblijfbeurt zijn €1,50. De leerlingen spelen buiten en eten hun boterham onder begeleiding van een vast team 'overblijfjuffen/meesters'. Zij zijn speciaal opgeleid om het overblijven op onze school te begeleiden.

Wij verzoeken u alleen gebruik van te maken van de overblijfregeling als het noodzakelijk is (bijv. door werk of bijzondere omstandigheden.)
 
In beide gebouwen staat een koelkast, waarin de kinderen 's morgens hun eten en drinken kunnen zetten. De kinderen krijgen van de overblijfouders een snoepje, dus u hoeft uw zoon of dochter geen snoep mee te geven.

Heeft u, na het lezen van deze informatie, toch nog vragen? Stuur dan gerust een mailtje naar c.bodde@prokind-scholengroep.nl, uw vragen zullen dan zo spoedig mogelijk beantwoord worden.